Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 TL Salz
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 4 TL Rapsöl
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 350 - 400 g Schweinslungenbraten
- 100 - 120 g Käse (z. B. Cheddar oder Bergkäse), in Stücken
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 250 g Risottoreis Arborio
- 700 g Wasser, heiß, aus dem Wasserhahn
-
2
TL Gewürzpaste, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 200 - 250 g Erbsen, tiefgekühlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2617 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Makkaroni Bolognese
1 godz. 20 min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1 godz. 25 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45 min
Gebackene Schinkenfleckerl
1 Std.
Cremige Schinkennudeln überbacken
1 Std.
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 Min
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.
Reisfleisch
2h 20 min