Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
- 150 g Mais, aus der Dose, abgespült und abgetropft
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert (optioneel)
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 TL Zitronensaft zum Beträufeln
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 40 g Olivenöl
- 500 g Wasser
- 1 Avocado
- 4 grüne Salatblätter
- 4 Weizentortillas (siehe Tipp)
- 4 EL Mayonnaise
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2390 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45 min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2h
Pizza Prosciutto
35 min
Schinken-Käse-Kipferl
1 godz.
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 min
Burritos mit Huhn San Fernando
45 min
Wraps mit RUPP Cheddar und gebratener Hühnerbrust
35 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 min
Italienischer Nudelsalat to go
30 min
Wraps mit Curry-Huhn
25 min