Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
- 150 g Mais, aus der Dose, abgespült und abgetropft
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert (optioneel)
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 TL Zitronensaft zum Beträufeln
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 40 g Olivenöl
- 500 g Wasser
- 1 Avocado
- 4 grüne Salatblätter
- 4 Weizentortillas (siehe Tipp)
- 4 EL Mayonnaise
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2390 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45 min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 min
Wraps mit Curry-Huhn
25min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1 godz. 25 min
Wraps mit RUPP Cheddar und gebratener Hühnerbrust
35 min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50 min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min
Schinken-Käse-Kipferl
1 godz.
Pizza Prosciutto
35 min
Pizza Wraps
1 godz. 15 min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45 min