![One Pot Tortelloni mit Gorgonzola-Spinat-Sauce One Pot Tortelloni mit Gorgonzola-Spinat-Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BADFD23C-063C-40A7-80C4-2E832A43E52B/Derivates/23a06804-6fe6-4e54-badf-13d03fbe9b15.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 150 g Spinat, frisch
- 20 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Wasser
- 1 TL Speisestärke
- 200 g Schlagobers
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- 30 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 400 - 500 g Tortelloni, frisch (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3611 kJ / 862 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Erdäpfelsalat
1 Std.
Schnittlauchsauce
10 min
One Pot Pasta mit zitronigem Pesto und grünem Gemüse
35 min
Wälder Käsknöpfle
55 min
Gemüsereis mit Ei
35 min
One Pot Penne in Tomaten-Amaranth-Sauce
30 min
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30 min
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 min
Risi-Bisi
30 min
One Pot Pasta Ratatouille
35 min
Tiroler Kasnock’n
1 Std.