Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 150 g Spinat, frisch
- 20 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Wasser
- 1 TL Speisestärke
- 200 g Schlagobers
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- 30 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 400 - 500 g Tortelloni, frisch (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3611 kJ / 862 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Erdäpfelgratin
1h 15min
Wälder Käsknöpfle
55 λεπτ.
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1ωρ.
One Pot Gnocchi in Wein-Dill-Sauce mit Lachs
30 Min
Lasagne
1h 45min
One Pot Pasta mit zitronigem Pesto und grünem Gemüse
35min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 λεπτ.
Kürbisrisotto
45 λεπτ.
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30 Min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 λεπτ.
Tiroler Kasnock’n
1ωρ.
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 Min