Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Langkornreis
- 3 TL Salz
- 1280 g Wasser
- 500 g Hühnerfilets
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 2 EL Olivenöl
- 1 roter Paprika (ca. 200 g)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Schlagobers
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Majoran, getrocknet
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Hühnersuppenwürfel (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2456 kJ / 587 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1879 mg
Alternatieve recepten
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 Min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2h
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5 min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Putengulasch mit Erdäpfeln
35 Min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min