Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 210 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 110 g dunkle Schokolade, in Stücken
- 110 g Haselnüsse, ganz
- 2 TL Backpulver
- 210 g Zucker
-
2
Päckchen Vanillezucker
of 4 TL Vanillezucker, selbst gemacht - 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Rum
- 6 Eier (Größe M), zimmerwarm
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1660 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Wiener Rehrücken
3hod. 40min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 godz. 40 min
Ölkuchen mit Marillen
1 Std.
Schoko-Marmorgugelhupf
1 godz. 40 min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2 Std.
Obstkuchen
1 Std.
Buchteln mit Powidl
2h 20 min
Topfentorte mit Streusel
1h 55min
Eierlikörkuchen
1 Std. 10 Min
Schwarzer Weichselkuchen
1 Std. 30 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min