Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 210 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 110 g dunkle Schokolade, in Stücken
- 110 g Haselnüsse, ganz
- 2 TL Backpulver
- 210 g Zucker
-
2
Päckchen Vanillezucker
of 4 TL Vanillezucker, selbst gemacht - 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Rum
- 6 Eier (Größe M), zimmerwarm
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1660 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Rumschnitten
50 Min
Brabanter Knöpfe
1 Std. 30 Min
Nussbeugerl
1 Std. 55 Min
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 Std. 40 Min
Topfentorte mit Streusel
1 Std. 55 Min
Wiener Rehrücken
3u. 40min
Ölkuchen mit Marillen
1 Std.
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Schoko-Marmorgugelhupf
1 Std. 40 Min
Eierlikörkuchen
1h 10 min