Marillen-Topfentorte mit Streuseln
TM6 TM5

Marillen-Topfentorte mit Streuseln

4.7 (302 beoordelingen)

Ingrediënten

Mandel-Mürbteig und Streusel

  • 200 g Mandelblättchen
  • 150 g Butter, weich, in Stücken
  • 120 g Feinkristallzucker
  • 1 Prise Salz
  • 1 Ei (Größe M)
  • 200 g Weizenmehl, glatt, Type 480

Marillen-Topfenfülle und Fertigstellung

  • 300 - 350 g Marillen
  • 250 g Topfen, 20% Fett
  • 2 Eier (Größe M)
  • 80 g Staubzucker
  • 10 g Maisstärke
  • 1 TL Tonkabohnen-Vanillezucker
    of 1 TL Vanillezucker
  • Staubzucker zum Bestreuen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2317 kJ / 553 kcal
Eiwitten
14 g
Koolhydraten
49 g
Vetten
33 g
Verzadigd vet
15 g
Vezels
6 g
Natrium
94 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten