![Topfentorte mit Streusel Topfentorte mit Streusel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8c1caee3-c048-4408-a344-4062c28793b6/Derivates/0f11bb2c-69a4-4cfb-997c-a5edb498141a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, kalt, in Stücken
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 325 g Zucker
- 40 g Vanillezucker
- ½ TL Salz
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 500 g Magertopfen
- 50 g Maisstärke
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2145 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Sonntagsgugelhupf
1 Std. 5 Min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1ч. 30 мин.
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2ч.
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3 godz. 40 min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min
Rumschnitten
50 мин.
Marillenkuchen
1 godz. 10 min
Schneller Apfelkuchen
1ч. 30 мин.
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 godz. 10 min
Obstkuchen
1 godz.
Wiener Rehrücken
3 godz. 40 min