Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 20 g Butter
- 320 g Risottoreis
- 50 g trockener Weißwein
- 500 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Prise Safran
- ¾ - 1 TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Schmelzkäsescheiben (z. B. RUPP Cheddar Scheiben), in Stücken
- 5 EL Weizenmehl
- 2 - 3 Eier, verquirlt (siehe Tipp)
-
9
EL Semmelbrösel
of 9 EL Panko Paniermehl - 1 TL Rosmarin, frisch, gehackt
-
etwas Butterschmalz
of etwas Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 350 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 min
Erdäpfelgratin
1 godz. 15 min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1h 45min
Fleischlose Fleischlaibchen
35min
Italienische Reiskroketten mit Mozzarellakern (Arancini)
3 godz.
Couscousknöderl mit Sesam
40min
Spaghettinester mit Linsenbällchen
1 godz. 30 min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 godz. 15 min
Erdäpfeltaler mit Schnittlauchsauce
1 godz.
Empanadillas mit Gemüse-Käse-Füllung
1 godz. 10 min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 godz.
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 Std. 5 Min