Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Geselchtes (oder gemischte Wurst, siehe Tipp), in Stücken
- 100 g Salami, in Stücken
- 60 g Schalotten, halbiert
- 20 g Pfefferoni, eingelegt, abgetropft, in Stücken
- 40 g Essiggurkerl, abgetropft, in Stücken
- 200 g Topfen, 20% Fett
- 50 g Sauerrahm
- 10 g Tomatenmark
- ¼ - ¾ TL Salz, je nach Salzgehalt der verwendeten Wurst
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 926 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 654 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min
Marillenlikör mit Chili
50min
Schinkenaufstrich
10min
Kapern-Ei Aufstrich
25min
Marillen-Limes
25min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Käferbohnenmousse mit Kernöl
10min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Wurstknödel
1h 20 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Grammelpogatscherl
1h 10min
Liptauer
15min