Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Geselchtes (oder gemischte Wurst, siehe Tipp), in Stücken
- 100 g Salami, in Stücken
- 60 g Schalotten, halbiert
- 20 g Pfefferoni, eingelegt, abgetropft, in Stücken
- 40 g Essiggurkerl, abgetropft, in Stücken
- 200 g Topfen, 20% Fett
- 50 g Sauerrahm
- 10 g Tomatenmark
- ¼ - ¾ TL Salz, je nach Salzgehalt der verwendeten Wurst
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 926 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 654 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Wurstknödel
1h 20min
Schinkenaufstrich
10 Min
Liptauer
15 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Marilleneis
15 Min
Kapern-Ei Aufstrich
25min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Letscho
40 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min