Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Weizenmehl, griffig
- 20 g Weichweizengrieß Type 480
- 2 Eier (Größe M)
- 300 g Leber (siehe Tipps), sehnenfrei, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 2 - 3 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 618.5 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2h 40min
Wurstknödel
1h 20min
Topfenknödel mit Marillenröster
1h 20min
Gebackene Hollerstrauben
30 Min
Kärntner Reindling
2h 40min
Fleischstrudel für Suppe
40 λεπτ.
Gebackene Leberknödel
2sa
Hühnerleberschnitten
25 λεπτ.
Butternockerl
40 λεπτ.
Bröselknödel
40 λεπτ.
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min