Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Milch
- 20 g frische Germ
- 25 g Zucker
- 50 g Butter, in Stücken
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 2 Eier
- 1 Prise Salz
- 1 EL Rum
- ½ TL Anis, gemahlen
- 400 g Preiselbeermarmelade
- 10 g Maisstärke
- 10 g Wasser
-
300 - 400
g Butterschmalz zum Ausbacken
of 300 - 400 g Kokosfett zum Ausbacken - Öl zum Einfetten
- 2 EL Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1336 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Tiroler Kasnock’n
1 Std.
Käsespätzle
45min
Tiroler Schlutzkrapfen
1 Std.
Salzburger Fleischkrapfen
1 Std. 30 Min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Gebackene Speckknödel
50 Min
Moosbeer-Kokos-Nocken
35 Min
Tiroler Kirchtagskrapfen (Pechmandl-Tascherln)
1h 10 min
Hasenöhrl
1 Std.
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35min
Nockerl / Spätzle
20 Min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min