![Zwetschkenmousse auf Zwetschkenröster (XXL) Zwetschkenmousse auf Zwetschkenröster (XXL)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a09909bba2bfae13347eafdc59e531eb/Derivates/983a894eb95956b5f1026a71e84fc86544f16550.jpg)
Compatibele versies
Zwetschkenmousse auf Zwetschkenröster (XXL)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Gelatineblätter, in Stücken
Zwetschkenröster
- 550 g Zwetschken, frisch, entkernt, in kleinen Stücken (2 cm)
- 100 g Wasser
- 20 g Rum (optioneel)
- 2 EL Speisestärke, in 4 EL Wasser aufgelöst
- 20 - 40 g Zucker, je nach Süße der Früchte
- 1 ½ TL Zitronenschale
- 1 ½ TL Zimt, gemahlen
Zwetschkenmousse
- 70 - 120 g Zucker, je nach Süße der Früchte
- 2 TL Zimt, gemahlen
- 2 TL Zitronenschale
- 400 g Schlagobers, 36% Fett
- 100 g Wasser
- 500 g Zwetschken, frisch, halbiert und entkernt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 858 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 12 mg
Alternatieve recepten
Marillenröster
30 Min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 Min
Rosmarin-Rotwein-Lammschulter mit Rohkostsalat und Ciabatta
15 godz.
Romanesco-Suppe, Kürbis-Lauch Quiche mit Salat, Lebkuchenmousse mit Weichselkompott
2 Std.
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1u.
Rehragout mit Serviettenknödel
1 godz. 25 min
Neunkräutersuppe
25 Min
Maronicremesuppe (vegan)
45 Min
Kirschenstrudel
1 Std. 45 Min
Liptauer
15 Min
Marillenmarmelade
35 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10min