![Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/594CD254-5D19-4F6E-937B-013AD916E66B/Derivates/db1a4932-1805-41a9-bbe3-6a070279e254.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g frische rote Ribiseln, abgerebelt (siehe Tipp)
- 3 Stängel Lavendelblüten und -blätter (siehe Variation)
- 200 g Prosecco
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2228 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 121 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Marillenröster
30 min
Zwetschkenröster
1h 30min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Waldbeerenmarmelade
55 min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 min
Hollerkoch
2h 50 min
Himbeer-Zitronen-Gelee
55 min
Heidelbeermarmelade
55 min
Ribiselgelee
55 min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 min
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55 min