Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g frische rote Ribiseln, abgerebelt (siehe Tipp)
- 3 Stängel Lavendelblüten und -blätter (siehe Variation)
- 200 g Prosecco
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2228 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 121 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Ribiselgelee
55 Min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Marillenmarmelade
35 Min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 Min
Heidelbeermarmelade
55 Min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 Min
Hollerkoch
2h 50min
Marillenröster
30 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1h 20min