![Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C6BF252C-1A3E-4B6C-9644-E8A2B40BFAE4/Derivates/d6ff07e2-897f-455a-a2c7-ac9f50aadd2c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 500 g Rohrohrzucker
- 80 g Limettensaft, frisch gepresst
-
2
TL Lavendelblüten, frisch
of 1 ½ TL Lavendelblüten, getrocknet - 25 g Pistazien, gehackt
- 1 Zimtstange, halbiert
- 1400 - 1600 g frische Marillen (siehe Tipp)
- 6 Gewürznelken
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 2059 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 109 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Marillenröster
30 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Powidl
8h
Apfelkren
40 分钟
Hollerkoch
2h 50min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1hod. 10min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Marillenmarmelade
35min
Ribiselgelee
55 Min
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Kirschenkompott
1hod. 35min