Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zucker
- 500 g Magertopfen
- 200 g Naturjoghurt, fest
- 45 g Weichweizengrieß
- 1 Päckchen Vanillepuddingpulver (für 0,5 l Milch)
- 3 TL Vanillezucker
- 3 Eier
- ½ Zitrone, Schale abgerieben und Saft gepresst
- 400 g Marillen
- 50 g Butter
- 4 Blätter gezogener Strudelteig aus dem Kühlregal
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1344 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Marillenknödel "die Besten"
1h
Apfelstrudel
1h 20 min
Milchrahmstrudel
1j 55 menit
Topfenstrudel
2h 10min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Ribiselschnitten
1h
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Apfelschlangerl
2h
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40min
Scheiterhaufen
1h 30min
Sonntags-Striezel
2h 15min