Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zucker
- 500 g Magertopfen
- 200 g Naturjoghurt, fest
- 45 g Weichweizengrieß
- 1 Päckchen Vanillepuddingpulver (für 0,5 l Milch)
- 3 TL Vanillezucker
- 3 Eier
- ½ Zitrone, Schale abgerieben und Saft gepresst
- 400 g Marillen
- 50 g Butter
- 4 Blätter gezogener Strudelteig aus dem Kühlregal
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1344 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Apfelstrudel
1u. 20min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 Min
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Topfenpalatschinken
1ωρ. 30 λεπτ.
Buchteln mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min
Apfelschlangerl
2h
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2h
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2 Std. 45 Min
Scheiterhaufen
1ωρ. 30 λεπτ.
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 Min
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.