Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g Sonnenblumenöl, etwas mehr für den Teller
- 10 g Apfelessig
- 120 g Wasser
- 1 Eidotter
- 1 Prise Salz
- 1000 g Marillen, halbiert und entsteint
- 100 - 150 g Zucker (je nach Säure der Marillen)
- 160 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 130 g Semmelbrösel
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1322 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marillen-Himbeer-Zupfkuchen
2h 50min
Polsterzipfl
2h 10 min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2 Std.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Burgenländerkipferl
1 godz. 25 min
Apfelkuchen mit Weinteig
1 godz. 15 min
Punschkrapferl
1 Std. 5 Min
Wiener Rehrücken
3h 40min
Apfelschlangerl
2 Std.
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min