Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Knoblauchzehen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 2 - 3 TL Salz, nach Geschmack
- 4 TL Zucker
-
3
TL Oregano, getrocknet
of 3 TL Pizzagewürz - 200 g Tomatenmark
- 1600 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 800 g Wasser
-
4
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of 3 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l), zerbröselt - 200 g Schlagobers
- 6 - 12 Basilikumblätter, frisch, nach Geschmack
- 2 - 4 Stängel Petersilie, frisch, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 562 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 19.7 g
Alternatieve recepten
Spaghetti Carbonara
25 min
Kartoffel-Lauch-Suppe (XXL)
1h
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
30min
Menü: Leichte Paprikacremesuppe, Hendlrouladen mit Gemüse und Petersilerdäpfeln
1h 15 min
Lasagne
1h 45min
Menü: Tomatencremesuppe und Kohlrouladen mit Hirse und Champignonsauce
1h 40min
Germknödel mit Vanillesauce
1h 10min
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15h
Milchreis (XXL)
55min
Faschierte Bällchen in Tomatensauce zu Nudeln
45min
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1h 30min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30min