Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Kohlrabi (à ca. 400 g im Ganzen, ohne Blätter)
- 70 g Schalotten, halbiert
- 100 g Weißwein
- 300 g Wasser
- 150 g Schlagobers
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 4 Saiblingsfilets, mit Haut, in 2 cm Stücken
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Dille, frisch, etwas mehr zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1153 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 godz. 40 min
Zandergulasch
45min
Rehmedaillons mit Sellerieravioli und Kürbisgemüse
1h 30min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45min
Linsen mit Mangold und Speck
30min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1h 5min
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16 Std. 45 Min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2j 20 menit
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1 Std.
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35min