Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Dinkelmehl
- 60 g Haferflocken
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 90 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 200 - 250 g Minigurken, in Stücken
- 80 - 90 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Scheiben Zitrone
- 400 g Forellenfilets, geräuchert, entgrätet
- 25 g Olivenöl
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 - 150 g frische Wildkräuter (z. B. Vogelmiere), grob geschnitten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 808 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Traunseer Räucherfischmus
3 godz. 30 min
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1h 50 phút
Oster Küken - gefüllte Eier
1 godz.
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40 min
Rehmedaillons mit Sellerieravioli und Kürbisgemüse
1 godz. 30 min
Crostini "Tricolore"
35 min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 godz.
Quinoa-Lachsforellen-Laibchen
1h 20 phút
Eierschwammerlstrudel mit Paprikadip
3h 20min
Crème Brûlée
3 godz. 10 min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 godz. 30 min