![Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A585DE98-7675-4057-B172-222EBC214325/Derivates/57d3b61a-17d2-4b24-a598-5d54cb2e675c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Dinkelmehl
- 60 g Haferflocken
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 90 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 200 - 250 g Minigurken, in Stücken
- 80 - 90 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Scheiben Zitrone
- 400 g Forellenfilets, geräuchert, entgrätet
- 25 g Olivenöl
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 - 150 g frische Wildkräuter (z. B. Vogelmiere), grob geschnitten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 808 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20 min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Gefüllter Kohlrabi mit Saibling
1 godz.
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4h 30min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45 min
Hendllaibchen mit Minzjoghurt
45 min
Bärlauch-Gnocchi
1 godz. 15 min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Sauce Tatare
15 min
Quinoa-Lachsforellen-Laibchen
1 godz. 20 min
Lachstatar auf Avocadomus
15 min