Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gorgonzolamousse
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers
- 20 g Wermut
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Chilipulver, nach Geschmack
- 150 g Gorgonzola, dolce (weich), in Stücken
- 180 g Magertopfen
Balsamicozwetschken
- 50 g Dörrzwetschken, entkernt, halbiert
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 300 g Zwetschken, entsteint, halbiert und 3 für die Dekoration
- 30 g Crema di Balsamico
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
- 6 Walnusshälften zur Dekoration
- 3 - 4 Zweige frischer Oregano, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1368 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachstatar auf Avocadomus
15 min
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
Kürbiskernparfait
5u. 45min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1u. 20min
Cranberry-Pecan-Frischkäsebällchen
10 min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Paprika Tricolore im Glas
1 Std. 10 Min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2óra 40p
Steirische Fischsulz
7 Std.
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 Std. 30 Min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5h 30min