Traunseer Räucherfischmus
TM6 TM5

Traunseer Räucherfischmus

4.9 (22 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 Gelatineblätter
  • 200 g Schlagobers
  • 40 g Wermut (z. B. Noilly Prat)
  • 250 g Forellenfilet, geräuchert
    of 250 g Saiblingsfilets, geräuchert, oder Reinankenfilets, geräuchert, entgrätet
  • 200 g Fischfond
  • 1 - 2 TL Kren, frisch gerissen (optioneel)
  • ¼ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
  • ¼ TL Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
  • 50 g Sauerrahm

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
656 kJ / 157 kcal
Eiwitten
10 g
Koolhydraten
2 g
Vetten
12 g
Verzadigd vet
5 g
Vezels
0 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten