Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers
- 40 g Wermut (z. B. Noilly Prat)
-
250
g Forellenfilet, geräuchert
of 250 g Saiblingsfilets, geräuchert, oder Reinankenfilets, geräuchert, entgrätet - 200 g Fischfond
- 1 - 2 TL Kren, frisch gerissen (optioneel)
- ¼ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Sauerrahm
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 656 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Kapern-Ei Aufstrich
25min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Marinierte Schwammerl in Öl
48h 30min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 Std. 10 Min
Smoked Salmon Roulade
1h 55 min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25min
Thunfischpâté
4h 20min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Sauce Tatare
15min