Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers
- 40 g Wermut (z. B. Noilly Prat)
-
250
g Forellenfilet, geräuchert
of 250 g Saiblingsfilets, geräuchert, oder Reinankenfilets, geräuchert, entgrätet - 200 g Fischfond
- 1 - 2 TL Kren, frisch gerissen (optioneel)
- ¼ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Sauerrahm
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 656 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachstatar auf Avocadomus
15 min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 godz. 30 min
Cumberland-Senf-Sauce
1 godz. 15 min
Sauce Tatare
15 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Bellinimark
1 godz. 45 min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 godz. 10 min
Smoked Salmon Roulade
1h 55 min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2ωρ. 20 λεπτ.