Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 350 g gemischte frische Schwammerl (siehe Tipp)
- 9 - 12 frische Salbeiblätter
- 3 Wacholderbeeren
- 1 - 2 TL Knoblauch, granuliert
- 1 EL Senfkörner, gelb
- 1 TL Kubebenpfeffer, ganz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Salz, unjodiert
- 200 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 100 - 150 g natives Olivenöl extra
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 4678 kJ / 1115 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 103 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1 Std.
Kirschenchutney
1 Std. 5 Min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15 min
Gebackene Leberknödel
2h
Kernölmayonnaise
10 Min
Rote-Rüben-Relish
1h 15 min
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
Eierschwammerlaufstrich
1 Std. 10 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Sauce Tatare
15 Min