![Cumberland-Senf-Sauce Cumberland-Senf-Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6C42E793-34C7-4A90-BE52-052DEA238A56/Derivates/2ab56f46-683d-4c75-9780-f4e12e6f3ead.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Senfkörner, gelb
- 950 g rote Ribiseln, abgerebelt
- 120 g Schalotten, halbiert
- 50 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben (2-3 mm)
- 20 g Sonnenblumenöl
- 2 Bio-Orangen
- 1 - 2 Bio-Zitronen
- 150 g Portwein, rot
- ¼ - ½ TL Cayennepfeffer
- 350 g Zucker
- 1 TL Salz, unjodiert
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1748 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pfirsich-Curry-Chutney
1h
Marillen-Karotten-Chutney
1684 Std.
Süßer Marillensenf
55 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 godz. 10 min
Kumquats mit Schwips
2h
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Rote-Rüben-Senf
50min
Confierter Knoblauch
27h 15min
Feigensenf
55 min
Rehmedaillons mit Sellerieravioli und Kürbisgemüse
1h 30 min
Kirschenchutney
1 godz. 5 min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1j 10 menit