![Birnen-Rosmarin-Senf Birnen-Rosmarin-Senf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91C47FB1-6B50-4394-B0B7-D0CC671B538A/Derivates/c0d0bd31-cc3e-4526-b1c7-02bc9b594c88.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g Senfkörner, gelb
- 1 TL Fenchelsamen, ganz
- 1150 g Birnen, reif, geschält, geviertelt, entkernt (siehe Tipp)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 4 Zweige frischer Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 100 g Zucker
- 1 TL Salz, unjodiert
- 120 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 20 g Senfkörner, braun (bzw. schwarz)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 929 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Ribisel-Apfelessig
4 godz. 20 min
Zitronensalzpaste
10min
Erdbeerchutney mit grünem Pfeffer
1ч. 5 мин.
Powidl
8 godz.
Zwiebelrelish
1h
Marillen-Karotten-Chutney
1684 Std.
Käferbohnenmousse mit Kernöl
10min
Süßer Marillensenf
55 Min
Zwetschkenessig mit Schwips
1h
Fruchtiger Pfirsichessig
1h
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3h 30 min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 Min