![Melanzani-Rotwein-Relish Melanzani-Rotwein-Relish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/07F0D5B6-AD66-4C0F-9F8E-C6BC6E0EB443/Derivates/a8ce4d6a-7091-4696-8f85-6f40648bd5e4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Salz, unjodiert
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 400 g Melanzani, streifig geschält, in Stücken
- 400 g Melanzani
- 160 g Rohrohrzucker
- 80 g Wasser
- 900 - 1000 g Rotwein (siehe Tipp)
- 50 g Rotweinessig
- 30 g frischer Ingwer, geschält, gehackt
-
¼
TL Zimt, gemahlen
of ¼ TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise" - 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2010 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kernölmayonnaise
10 Min
Pfirsich-Curry-Chutney
1 Std.
Zwiebelrelish
1 Std.
Smoky Aioli
15 Min
Süßer Marillensenf
55 Min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15 Min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 Min
Rote-Rüben-Senf
50 Min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 Std. 30 Min
Feigensenf
55 Min
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 Min