Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Salz, unjodiert
- 30 g Paprikapulver, scharf
- 10 g Fenchelsamen, ganz
- 10 g Bockshornkleesamen
- 20 g Koriandersamen, ganz
- 10 g Kreuzkümmel, ganz
- 10 g Kardamomkapseln
- 1 Zimtstange, halbiert
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 15 g Knoblauchzehen, geschält, halbiert
- 100 g frische Kurkumawurzeln, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 60 g Sonnenblumenöl
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2650 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dal Makhani
1 Std. 15 Min
Ras el Hanout
15min
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4 godz. 40 min
Pfirsich-Chutney mit Curry
50min
Korma Paste
1 Std. 15 Min
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
1 Std. 10 Min
Kimchi
74 Std. 15 Min
Gewürzpaste Asia Style
1 godz.
Kichererbsen Masala
45 Min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1 godz.
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1 godz.
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min