Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Schalotten, halbiert
- 90 g Topinambur, geschält, in Stücken
- 30 g Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- 125 g Schlagobers
- 20 g Butter, kalt
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Kerbel, frisch, gehackt, zum Garnieren
- 1 EL Schwarzkümmelsamen, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1404 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25min
Rote-Rüben-Suppe
45 Min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35 min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4h 50min
Kürbisrisotto
45 Min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 min
Fenchel-Maroni Suppe
35 min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1 Std.
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50 Min
Apfelkren
40 Min