Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 - 300 g Knollensellerie, ungeschält
- 150 - 180 g Äpfel, ungeschält
- 500 g Wasser
- 2 Gewürznelken
- 1 TL Zitronenschale
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 60 g Schalotten, halbiert
- 20 g Butter
- 1 EL Dinkelmehl
- 125 g Weißwein
- 125 g Apfelsaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 70 g Schlagobers
- Zitronenmelisse, frisch, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 870 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 377 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sellerie-Apfel-Suppe
30 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 Min
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20 min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35 min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35 min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 min
Spinatsuppe mit Karotte und Orange
25 min
Linsen mit Mangold und Speck
30 min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35 min
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25 min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 Min