Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 - 300 g Knollensellerie, ungeschält
- 150 - 180 g Äpfel, ungeschält
- 500 g Wasser
- 2 Gewürznelken
- 1 TL Zitronenschale
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 60 g Schalotten, halbiert
- 20 g Butter
- 1 EL Dinkelmehl
- 125 g Weißwein
- 125 g Apfelsaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 70 g Schlagobers
- Zitronenmelisse, frisch, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 870 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 377 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35min
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5hod. 30min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Süßkartoffelsuppe mit Sternanis
40min
Kürbisgulasch
45min
Spinatsuppe mit Karotte und Orange
25min
Curry-Kürbissuppe mit Karottenstroh
40min
Kürbissuppe mit Paradeiser
30min