![Gorgonzola-Eis mit gedünsteten Birnen und gerösteten Walnüssen Gorgonzola-Eis mit gedünsteten Birnen und gerösteten Walnüssen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/587ccf13-48e9-47c3-a441-3352253f162e/Derivates/1dd1cd6a-1cf5-4a05-9fcd-08043861cb39.jpg)
Compatibele versies
Gorgonzola-Eis mit gedünsteten Birnen und gerösteten Walnüssen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Zucker
- 4 Eidotter
- 150 g Gorgonzola, dolce, in Stücken
- 420 g Milch, 3,6% Fett
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 2 - 3 Prisen Salz
- 20 g Butterschmalz
- 400 g Birnen (mit hartem Fruchtfleisch, z. B. Corella, Williams), entkernt, in Stücken (3,5 cm)
- 20 - 30 g Weinbrand
- 2 - 3 Prisen Kardamom, gemahlen
- 2 - 3 Prisen Piment, gemahlen (optioneel)
- Walnüsse, halbiert, geröstet, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 384 mg
Alternatieve recepten
Grammelpogatscherl
1h 10min
Leberpastete im Glas
4 Std.
Apfelkren
40min
Osterpinze
2h 30min
Risotto (XXL)
40min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min
Schneenockerl
30min
Braten aus Erdäpfelpüree und Faschiertem
1h 10min
Osternest aus Germteig
2h
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1h
Heidelbeer-Cheesecake-Eis
15 godz.
Omas Kärntner Reindling
2 godz. 25 min