Compatibele versies
Gorgonzola-Eis mit gedünsteten Birnen und gerösteten Walnüssen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Zucker
- 4 Eidotter
- 150 g Gorgonzola, dolce, in Stücken
- 420 g Milch, 3,6% Fett
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 2 - 3 Prisen Salz
- 20 g Butterschmalz
- 400 g Birnen (mit hartem Fruchtfleisch, z. B. Corella, Williams), entkernt, in Stücken (3,5 cm)
- 20 - 30 g Weinbrand
- 2 - 3 Prisen Kardamom, gemahlen
- 2 - 3 Prisen Piment, gemahlen (optioneel)
- Walnüsse, halbiert, geröstet, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 384 mg
Alternatieve recepten
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 Min
Geräucherter Forellenaufstrich
5 Min
Weißes Topfen-Mousse
1 Std. 10 Min
Marilleneis
15 Min
Pfirsicheis
15 Min
Kapern-Ei Aufstrich
25min
Kärntner Reindling
2 Std. 40 Min
Menü: Rote Rübensuppe, gebackener Karpfen mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Lebkuchen-Parfait
Geen beoordelingen
Chili-Schokoladeneis mit Whiskey-Sirup
15h
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9h 30 min
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16 Std. 45 Min
Marillen-Blätterteig-Tartelettes mit Vanilleeis
5 godz. 30 min