![Slow Cooking Ananas mit Rum-Chili-Sirup und Kokosstreusel Slow Cooking Ananas mit Rum-Chili-Sirup und Kokosstreusel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FBA68CAF-494B-4A08-AF1C-2E3ACE48D188/Derivates/7f840199-87a0-4b04-8497-514a9ab29543.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kokosstreusel
- 50 g Weizenmehl
- 30 g Butter, kalt
- 5 g Zimt, gemahlen
- 30 g brauner Zucker
- 30 g Kokoschips, ungesüßt
Ananas und Rum-Chili-Sirup
- 1 Ananas, frisch (ca. 2 kg)
- 1 rote Chilischote, frisch, längs halbiert, entkernt
- 300 g brauner Zucker
- 300 g brauner Rum (max. 40% Alkohol)
- 850 g Wasser
- 1 EL Maisstärke
- Eiscreme, zum Servieren
- Minzeblättchen, frisch, zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2474 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1 Std. 50 Min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2hod. 30min
Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein
1hod. 15min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1hod. 5min
Himbeer-Zitronen-Sirup
2h 15min
Basmati Reis
15 Min
Slow Cooking Wurzelgemüsetopf
3 Std. 15 Min
Asiatisches Schmorfleisch
2hod. 30min
Apfel-Birnen-Gewürz-Kompott
20 Min
Kalbsrouladen mit Bohnenstampf
45 Min