Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Mandeln
- 120 g getrocknete Paradeiser, in Öl, gut abgetropft
- 2 EL frische Basilikumblätter
- 4 Eier (Größe M)
- 2 EL Staubzucker
- ½ TL Salz
- 50 g Olivenöl (siehe Tipp), etwas mehr zum Einfetten
- 125 g Weißwein, trocken
- 200 g Weizenmehl, universal
- 10 g Backpulver
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1319 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 324 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Weingugelhupf "bsoffene Liesl"
5h 40min
Menü: Pastinaken-Kürbis-Suppe, Linsenpastete mit Rettichsalat, Brombeer-Trifle
2h 40min
Quitten-Tarte
50 Min
Batzerlgugelhupf
2h 50 min
Ofakatz (Germgugelhupf mit Früchten)
2h
Apfel-Sellerie-Suppe
45 Min
Birnencreme
25 Min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 Min
Hadntorte mit Grantnmarmelade (Buchweizen-Nusstorte mit Preiselbeeren)
2h 30min
Schoko-Kokos-Torte
3 Std. 10 Min
Gerührter Germgugelhupf
2h
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1 Std.