Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Eier, hart gekocht (siehe Tipp)
- 100 g Radieschen, in Scheiben
- 2 TL grüne Pfefferkörner, eingelegt
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft
- 70 g natives Olivenöl extra
- 1 TL Kräutersalz
- 1 ½ TL Dijonsenf
- ½ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 16 Scheiben Frühstücksspeck, dünn aufgeschnitten
- 20 g Apfelessig
- ½ TL Honig
- 200 g frischer Babyspinat
- 1 - 2 TL Kürbiskernöl zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Tatare
15min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1h 40min
Rote-Rüben-Senf
50min
Crostini "Tricolore"
35min
Salat mit Speck und Apfel
20 min
Steirischer Rindfleischsalat
1h
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40min
Caesar Salad mit Huhn
50min
Pikante Tarte mit Thunfisch, Eiern und Kapern
1 godz. 10 min
Salat Nicoise
40min
Gurken-Sangria
1 godz. 25 min
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5h 30 min