Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schafskäseterrine
- 170 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 1 Päckchen Gelatine, gemahlen (z. B. von Dr. Oetker, 9 g)
- 200 g Schafsmilchkäse, schnittfest, in Stücken
- 100 g Sauerrahm
- 4 Stängel frisches Basilikum, Blättchen abgezupft
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
Kürbiskernpesto und Fertigstellung
- 20 g Kürbiskerne
- 1 TL frischer Oregano
- 1 TL frischer Thymian
- 50 g Kürbiskernöl
- 12 Cherrytomaten, halbiert
- frische Basilikumblätter zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1308 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Kürbiskernparfait
5h 45min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10 min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 godz. 40 min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6 Std. 20 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 godz. 30 min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6h
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 godz. 10 min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1 godz.
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 godz. 30 min