Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Schlagobers
- 250 g Mascarpone
- 300 g griechisches Joghurt (10% Fett)
- 150 g Zucker
- 2 EL Limettensaft, frisch gepresst
- 2 TL Limettenschale, gerieben, etwas mehr zum Dekorieren
- 2 TL Vanillezucker
- 350 g frische Marillen, entsteint und halbiert
- ¼ TL Kardamom, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1969 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Nougatparfait mit Zwetschkenkern
4h 20min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 Std. 10 Min
Geeiste Zimt-Mousse
5 Std.
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20min
Cheesecake mit Safranbirnen
4 godz. 30 min
Basilikumsuppe
25 Min
Zwetschken mit Mohnstreuseln und Vanillesauce
50min
Erdbeermousse
4 Std. 15 Min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 godz.
Orangen-Schokomousse
8h 15min
Topfencreme mit Beerenspiegel
4h 45min
Mascarponecreme mit Amaretti auf Erdbeerspiegel
1 godz. 30 min