Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 600 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken (ca. 3-4 cm)
- 70 g Butter, in Stücken
- 120 g Frühlingszwiebel, in Stücken (ca. 2 cm)
- 50 g Essiggurken, in Stücken
- 2 - 3 EL Gurkerlwasser, nach Geschmack
- 2 EL Bärlauchpaste, selbst gemacht (siehe Variante)
- 70 g Mascarpone
- 150 g Sauerrahm
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 - 2 EL frischer Schnittlauch, in Röllchen geschnitten, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1069 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Erdäpfelkas
5 min
Erdäpfelkas mit Rettich
40 min
Bärlauchpaste
20min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Bärlauch-Aufstrich
15min
Dinkel-Bärlauchweckerl
1h 50 phút
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1 godz. 10 min
Bärlauch-Leinölaufstrich
15min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45 min
Bärlauchsalz
27 Std. 25 Min