![Vollkornspitze Vollkornspitze](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D6348E31-3CC3-4812-929D-D770F258C172/Derivates/9D3CCA23-A089-4B2F-BC61-3E3BA08114CE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Dinkelkörner
- 200 g Roggenkörner
- 200 g Weizenkörner
- 2 TL Kümmel, ganz
- ½ TL Fenchelsamen, ganz
- ¼ TL Anissamen, ganz
- ¼ TL Koriandersamen
- 2 TL Salz
- 20 g frische Germ
- 1 EL Olivenöl
- 400 g Wasser, etwas mehr zum Besprühen
-
1
EL Sesamsamen, weiß, zum Bestreuen
of 1 EL grobes Salz, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 879 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 470 mg
Alternatieve recepten
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Karotten-Walnuss-Brot
2h
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Wachauer Laberl
15hod. 20min
Brotgewürz
5min
Das Powerbrot
4 Std. 20 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 Std. 30 Min
Knusperspitze
5h 30min
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min
Körnerbrötchen
2h 50 min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min