Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Mandeln
- 50 g Schokolade, in Stücken
- 350 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Msp. Backpulver
- 175 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 205 g Zucker
- 4 Eidotter
- 2 Prisen Salz
- 4 Eiklar
- 150 g Ribiselgelee
- 1 EL Rum (optioneel)
- 1 TL Zimt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1108 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Heidelbeer-Zitronen-Zopf
3h
Milchrahmstrudel
1 Std. 55 Min
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Gefüllter Vanillezopf
2h
Mandel-Mohn-Strudel mit Marzipan
2 Std. 45 Min
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3h 45 min
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min
Topfengolatschen
50min
Nussstrudel
2h 30min
Nusskipferl
2h