Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g frische Bärlauchblätter, grob geschnitten, etwas mehr zum Dekorieren
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 100 g Sauerrahm
- 2 TL Bärlauchpaste, selbst gemacht (siehe Tipp) (optioneel)
- ½ TL Meersalz
- 2 TL Leinöl
- ½ - 1 TL Senf (z. B. Estragonsenf), nach Geschmack
- 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 552 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Hollerkoch
2h 50 min
Dinkel-Bärlauchweckerl
1h 50min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 Min
Rote-Rüben-Relish
1h 15 min
Rote Rüben Hummus
10 Min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40 Min
Bärlauch-Hummus
15 Min
Bärlauchsalz
27 Std. 25 Min
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Frühlingshafter Grünkernaufstrich
30 Min
Bärlauchpaste
20 Min
Bärlauch-Aufstrich
15 Min