Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter
- 300 g Rote Rüben, roh, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Wasser
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
of 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Salz
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 EL Weißweinessig
- 1 Prise Zucker
- 1 Prise Kümmel, gemahlen
- 150 g Schlagobers
-
4
TL Kren, frisch gerissen
of 4 TL Oberskren, aus dem Glas
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 371 mg
Alternatieve recepten
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 Min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50min
Bärlauchcremesuppe
30min
Erbsen-Fenchel-Suppe
45min
Fenchel-Maroni Suppe
35 Min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25 min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min