Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 30 g Schalotte, halbiert
-
300
g Steinpilze, frisch, in Stücken
of 40 g getrocknete Steinpilze, in Wasser eingeweicht und abgetropft - 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit
- 60 g Weißwein, trocken
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 TL Salz - 30 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargel-Safran-Risotto
35 min
Weizen Risotto mit Champignons
35 min
Thunfischsauce
10min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Rotwein-Pilz-Risotto
35 min
Spaghetti alla carbonara
30min
Risotto
40min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Risotto mit Steinpilzen
50 min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 min
Grünes Spargel-Risotto
45 min