Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 30 g Schalotte, halbiert
-
300
g Steinpilze, frisch, in Stücken
of 40 g getrocknete Steinpilze, in Wasser eingeweicht und abgetropft - 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit
- 60 g Weißwein, trocken
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 TL Salz - 30 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbis-Mandel-Suppe
40 min
Grünes Spargel-Risotto
45min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 min
Rotwein-Pilz-Risotto
35min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Risotto
40 min
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35min
Spargel-Safran-Risotto
35min
Kabeljau mit Erbsen-Minz-Risotto
35min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Steinpilz-Risotto
40 min