Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Lauch, in groben Stücken
- 30 g Butter
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 1 EL Zitronensaft
- 50 g Polenta
- 800 g Wasser
- 50 g Schlagobers
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 TL Balsamico-Essig
- 4 EL frische Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- 6 TL Kürbiskernöl, zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 600 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüsesuppe bianco
35 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35 min
Erbsen-Fenchel-Suppe
45 min
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40 min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 dk
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1h
Apfel-Sellerie-Suppe
40 min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50 min