Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Fenchel, in Stücken, Fenchelgrün für die Dekoration
- 200 g Maroni, gegart, geschält, etwas mehr zum Dekorieren
- 580 g Wasser
- 2 EL Orangensaft, frisch gepresst
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Fenchelsamen, ganz
- 70 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 550 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 Min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 Min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 Min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 Min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 Std. 20 Min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45 Min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25 Min
Pastinaken-Cremesuppe
45 Min
Rote-Rüben-Suppe
45 Min
Süßkartoffel-Fenchel-Creme-Suppe
35 Min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 Min