Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Fenchel, in Stücken, Fenchelgrün für die Dekoration
- 200 g Maroni, gegart, geschält, etwas mehr zum Dekorieren
- 580 g Wasser
- 2 EL Orangensaft, frisch gepresst
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Fenchelsamen, ganz
- 70 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 550 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45min
Pastinakensuppe mit Kürbis und Apfel
45min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Erbsen-Fenchel-Suppe
45min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1h
Maronisuppe mit Pilztascherl
40min