Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Haselnüsse
- 100 - 120 g Gorgonzola (Blauschimmelkäse), in Stücken
- 150 g Crème fraîche
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 150 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 380 - 400 g frischer Babyspinat
- 700 g Wasser
- ½ TL Salz
-
3 - 4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ - 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- ½ TL rosa Pfefferbeeren, zerstoßen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1031 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 Min
Gemüsesuppe bianco
35 Min
Spinatsuppe mit Wildreis
45min
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55 min
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20min
Grüne Spargelsuppe mit Pinienkernen
1u. 10min
Feldsalat-Cremesuppe, Brokkoli mit Olivensauce
45min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30 Min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 Min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 Min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 Min