![Varoma-gedämpfter Fenchel mit Kernölmayonnaise Varoma-gedämpfter Fenchel mit Kernölmayonnaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E7CE3565-BAF7-4261-BBA5-CD2A08C959EF/Derivates/ED176718-F33C-4C7A-B3CA-9336E8C44A19.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kernölmayonnaise
- 125 g Kürbiskernöl
- 125 g Sonnenblumenöl
- 1 EL frische Petersilie
- 1 EL frischer Thymian
- 1 EL frischer Oregano
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Ei
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Sojasauce
- 1 TL Ahornsirup
- 2 TL Dijon-Senf
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Salz
Fenchelgemüse
- 3 - 4 Stück Fenchelknollen, mit Fenchelgrün
- 1 EL frische Dille
- ½ TL Meersalz
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 EL natives Olivenöl extra
- 500 g Wasser
- 12 Cherrytomaten
- 2 Stängel frisches Basilikum, Blättchen abgezupft, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3042 kJ / 727 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 76 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Brauner Langkornreis, gekocht
55 Min
Eier, gekocht
20min
Karottenflan mit Wachtelei auf Spinatsenfsauce
1sa
Gemüsecremesuppe
45min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 Min
Reis, gekocht
25min
Basilikumpesto
10 dk
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35 Min
Pizza mit Radicchio und Taleggio
1hod. 45min
Birnenkompott mit Safran
3h
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4 Std. 15 Min
Basmati-Reis, gekocht
35 Min