Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kernölmayonnaise
- 125 g Kürbiskernöl
- 125 g Sonnenblumenöl
- 1 EL frische Petersilie
- 1 EL frischer Thymian
- 1 EL frischer Oregano
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Ei
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Sojasauce
- 1 TL Ahornsirup
- 2 TL Dijon-Senf
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Salz
Fenchelgemüse
- 3 - 4 Stück Fenchelknollen, mit Fenchelgrün
- 1 EL frische Dille
- ½ TL Meersalz
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 EL natives Olivenöl extra
- 500 g Wasser
- 12 Cherrytomaten
- 2 Stängel frisches Basilikum, Blättchen abgezupft, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3042 kJ / 727 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 76 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25min
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55min
Rohkost, gemischt
10min
Grüne Spargelsuppe mit Pinienkernen
1h 10min
Ostereier rot-braun gefärbt
55min
Gemüsecremesuppe
45min
Kürbissuppe
35min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1h 15min
Ingwerwürziger Karottensaft
10min
Kartoffelmäuse
1h 20 min
Spaghetti mit Gemüse-Sugo und Fleischbällchen
1h 10min
Lauch dünsten
20min