Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 265 g Milch
- 265 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 80 g Polenta
- 60 g Frischkäse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 872 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erbsen-Risotto
50min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min
Fischcurry
45min
Risotto
30min
Polenta
30min
Gerstenrisotto mit Pilzen
1h 20 min
Spargel-Safran-Risotto
35 Min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 Min
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45min
Schnelle cremige Polenta
25 min