Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Nüsse, ganz, gemischt
- 10 g Semmelbrösel
- 80 g Schalotten, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken und 2 EL zum Anbraten
- 500 g Maroni, gegart, geschält
- 100 g Weißwein
- 100 g Wermut, weiß, trocken, (z. B. Martini, bianco)
- 900 g Wasser
- 200 g Schlagobers
-
3 - 4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, nach Geschmack
of 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 2 TL Salz, etwas mehr für den Fisch
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Saiblingsfilets, ohne Haut und Gräten
- 2 EL frische Petersilie, gehackt, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1676 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Maronencremesuppe
30 Min
Kürbiskernparfait
5h 45 min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40min
Fenchel-Maroni Suppe
35 Min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6j 20 menit
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1u. 10min
Wassermelonen- Gazpacho
1sa 30 dk