Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 500 g Erdäpfel, mehlig, klein und mit Schale
- 30 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 Eidotter
- 3 EL Kartoffelstärke, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1004 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30min
Nudeltaschen mit Linsenfüllung
4h 45min
Erdäpfelschlutzer mit Spinat und Bergkäse
1 godz. 15 min
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
1 godz.
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 Std.
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1h 25 min
Nockerl / Spätzle
20 min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1h 45min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 godz. 30 min
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.
Grießnockerl
30 min