Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 10 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 100 g Sauerampfer, grob zerkleinert
- 40 g Butter
- 50 g Weißwein
- 500 g Fischfond
- 600 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in mundgerechten Stücken
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr
- 2 EL Weizenmehl
- 3 EL Wasser
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 150 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1836 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zanderfilets mit Maiskorn-Polenta
1 godz. 5 min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2u. 30min
Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise
1 Std. 10 Min
Grüne Spargelsuppe mit Pinienkernen
1 Std. 10 Min
Menü: Sellerie-Apfel-Suppe, Omelett und Apfelmuffins
1 Std. 15 Min
Gemüseteller mit scharfer Sauce (麻辣香锅)
50min
Kohlrabi mit Ringelblumen-Sauce und Lachsforelle
55 min
Spargel mit Parmesan-Reis und Zitronen-Zabaglione
1h
Feldsalat-Cremesuppe, Brokkoli mit Olivensauce
45min
Lamm mit Blattspinat, Kartoffeln und Möhren
1 Std. 10 Min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4h 30min
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4h