Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Erdäpfel, rosa (z.B. double fun), geschält, in Würfeln (0,8 cm)
- 45 g Butter
- 1 TL Salz
- 200 g Fischfond
- 50 g Weißwein
- 400 g Kabeljaufilets, ohne Haut und Gräten
- 2 EL Olivenöl
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 150 g Äpfel, Sorte Granny Smith, geschält, in Würfeln (0,8 cm)
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Liebstöckel, frisch, gehackt
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 1 Prise Piment, gemahlen
- Pecannüsse, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1303 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40min
Hühnerbrühe mit Kräuteromeletts
50min
Dampfgegarte grüne Fisolen und grüne breite Bohnen
20min
Pappardelle al Ragù
4h
Überbackener Kabeljau mit Rahmspinat
1h
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20min
Menü: Kabeljau mit Zitrusbutter und Kartoffeln und Schokoladen-Muffins
45min
Kalbswangerl mit Wurzelragout und Rollgerste
1 Std. 25 Min
Marokkanisches Lamm mit Zitronen-Couscous
4h
Ritschert (XXL)
1h
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
2h
Hühnerfilets mit Erdbeersalsa
55min