![Gedämpfter Kabeljau auf Gewürz-Erdäpfelsud Gedämpfter Kabeljau auf Gewürz-Erdäpfelsud](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3accd8d6-84d0-409d-b2ba-0293638f09c8/Derivates/46a51e73-b745-4c05-a3a4-7168a6028d14.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Erdäpfel, rosa (z.B. double fun), geschält, in Würfeln (0,8 cm)
- 45 g Butter
- 1 TL Salz
- 200 g Fischfond
- 50 g Weißwein
- 400 g Kabeljaufilets, ohne Haut und Gräten
- 2 EL Olivenöl
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 150 g Äpfel, Sorte Granny Smith, geschält, in Würfeln (0,8 cm)
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Liebstöckel, frisch, gehackt
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 1 Prise Piment, gemahlen
- Pecannüsse, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1303 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forelle mit Brokkolipüree
40 мин.
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30 min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1 godz.
Steirische Fischsulz
7h
Gefüllter Kohlrabi mit Saibling
1 godz.
Kaninchen alla Liguria
10 godz.
Kabeljau in Senfsauce
40 мин.
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1 godz. 10 min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 мин.
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1 godz.
Marinierte Fischfilets mit Chermoula-Sauce und Couscoussalat
1ч. 20 мин.
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 godz. 10 min