Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Erdäpfel, rosa (z.B. double fun), geschält, in Würfeln (0,8 cm)
- 45 g Butter
- 1 TL Salz
- 200 g Fischfond
- 50 g Weißwein
- 400 g Kabeljaufilets, ohne Haut und Gräten
- 2 EL Olivenöl
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 150 g Äpfel, Sorte Granny Smith, geschält, in Würfeln (0,8 cm)
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Liebstöckel, frisch, gehackt
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 1 Prise Piment, gemahlen
- Pecannüsse, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1303 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 min
Ritschert
1 godz.
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1 godz. 20 min
Ritschert (XXL)
1 godz.
Beschwipste Weichseln mit Pfeffer
2 godz.
Wolfsbarsch mit Gemüse und Fenchelsauce
55min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45 min
Kalbswangerl mit Wurzelragout und Rollgerste
1 godz. 25 min
Kalbsrouladen mit Bohnenstampf
45 min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 min
Kalbsrahmgulasch
1 godz.
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min