Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g Mandeln, geschält
- 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 50 g Pinienkerne
- 50 g getrocknete Datteln, entsteint
- 50 g getrocknete Feigen
- 2 TL Ras el Hanout, etwas mehr zum Einreiben
- 1 TL Salz
-
¼
TL Szechuan-Pfeffer
of ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen -
1000
g Lammkeule, ausgelöst
of 1000 g Lammschulter - 2 EL Olivenöl
- 200 g Kalbsfond
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1788 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16 Std. 45 Min
Bouillabaisse
1sa 25 dk
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 Std.
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35 min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2 Std.
Lammragout mit Sellerie-Püree
1h 10 min
Ossobuco sous-vide
13 godz.
Saibling mit Zitronensauce, Frühlingspesto und Weizen
45 min
Osterschinken im Brotteig mit Selchsuppe
2 Std. 45 Min