Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g Mandeln, geschält
- 50 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 50 g Pinienkerne
- 50 g getrocknete Datteln, entsteint
- 50 g getrocknete Feigen
- 2 TL Ras el Hanout, etwas mehr zum Einreiben
- 1 TL Salz
-
¼
TL Szechuan-Pfeffer
of ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen -
1000
g Lammkeule, ausgelöst
of 1000 g Lammschulter - 2 EL Olivenöl
- 200 g Kalbsfond
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1788 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Hausfreunde
50min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1h 40min
Batzerlgugelhupf
2 godz. 50 min
Menü: Kräutersaibling im Gemüsepackerl; Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
55min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35min
Ingwerdrink
1h 30min
Beeren Clafoutis
1h 40min
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2h 20min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Glühwein mit Orange
40min